Домашни любимци

Пътуване с домашни любимци?

Насладете се на престоя си с нашата политика за прием на домашни любимци.

Нищо не е пълно без верен спътник до вас. Ние от хотел Съни разбираме, че домашният ви любимец е част от вашето семейство. Ако това, което търсите, е хотел, който ще се отнася с най-верния ви приятел както заслужава, вече сте го намерили. В хотел Съни ще ги посрещнем с отворени „лапи“.

Насладете се на лятото в хотел Съни, подходящ за домашни любимци

Лятната ваканция е точно зад ъгъла! Знаем, че вашият домашен любимец е част от семейството и е съвсем естествено да го включите в летните си планове. 

Насладете се на свободното си време и уникалните летни вибрации в нашия хотел, подходящ за домашни любимци. Изберете следващата си дестинация и не пропускайте възможността да пътувате с вашия четириног другар.

Услуги за домашни любимци в хотел Съни

Ние сме наясно, че оставянето на вашия домашен любимец под зоркото око на някой друг винаги ще бъде труден момент особено когато пътувате. Ние предлагаме определени услуги в стаята и извън тях – от легло и купички за храна/вода до спокойни зони, където можете да се разхождате с косматия си приятел.

Струва си да се отбележи, че за вашия домашен любимец се прилага допълнителна такса от 15 лв. на ден. Не забравяйте да се обадите и да проверите преди пристигането си, за да сте сигурни, че в стаята ви ще има всичко, което искате и от което имате нужда.

Политика на хотел Съни за прием на домашни любимци

За да гарантираме доброто преживяване на всички наши гости, имаме молба към гостите с домашни любимци:

Моля, имайте предвид, че престоят на домашни любимци ще се приема при предварителна заявка, тъй като хотелът има ограничение за домашен любимец на нощувка. Свържете се с нас, след като направите резервация.

Правила за настаняване на домашни любимци в хотел Съни: