Пътуване с домашни любимци? Насладете се на престоя си с нашата политика за прием на домашни любимци

Нищо не е пълно без верен спътник до вас! Ние от хотел Съни разбираме, че домашният Ви любимец е част от вашето семейство. Така че, ако това, което търсите, е хотел, който ще се отнася с най-верния Ви приятел, както заслужава, вие сте го намерили! В хотел Съни ще ги посрещнем с отворени „лапи“.

Насладете се на лятото в хотел Съни, подходящ за домашни любимци

Лятната ваканция е точно зад ъгъла! Знаем, че вашият домашен любимец е част от семейството и е съвсем естествено да го включите в летните си планове. Насладете се на свободното си време и уникалните летни вибрации в нашия хотел, подходящ за домашни любимци.

Изберете следващата си дестинация и не пропускайте възможността да пътувате с вашия домашен любимец.

Услуги за домашни любимци в хотел Съни

Ние сме наясно, че оставянето на вашия домашен любимец под зоркото око на някой друг винаги ще бъде труден момент, особено когато пътувате. Ние предлагаме определени услуги в стаята и извън тях, които ще накарат престоя им да се почувства като у дома си, вариращи от легло и купички за храна/вода, до спокойни зони, където можете да се разхождате с косматия си приятел. Струва си да се отбележи, че за вашия домашен любимец се прилага допълнителна такса от 15 лв на ден. Не забравяйте да се обадите и да проверите преди пристигането си, за да сте сигурни, че в стаята ви ще има всичко, което искате и имате нужда!

Политика на хотел Съни за прием на домашни любимци

За да гарантираме доброто преживяване на всички наши гости, имаме молба към гостите с домашни любимци:

Моля, имайте предвид, че престоя на домашни любимци ще се приема при предварителна заявка, тъй като хотела има ограничение за домашен любимец на нощувка. Това може да стане бързо и удобно след резервация, като се свържете директно с хотела.

Правила за настаняване на домашни любимци в хотел Съни:

  • максимално тегло 10 кг,
  • максимален брой домашни любимци (един на стая),
  • разрешени са само определени видове домашни любимци
  • домашните любимци не могат да бъдат оставяни без надзор в стаите, задължително използване на повод за кучета в общите части,
  • почистването на стаята от Хотелско Домакинство може да бъде само при положение, че домашния любимец не е в нея и е информирана Рецепция за времевия диапазон, когато това условие ще е изпълнено.
  • не се разрешава присъствието на домашни любимци в закритите зони за хранене и около басейна
  • почиствайте след домашния си любимец и да изхвърляйте отпадъците в установените затова места.