Пътуване с домашни любимци? Насладете се на престоя си с нашата политика за прием на домашни любимци

Нищо не е пълно без вашия верен спътник до вас – това е като да изоставите някой, който е част от вашето семейство. Така че, ако това, което търсите, е хотел, който ще се отнася с Вашия домашен любимец, както заслужава, вие сте го намерили! В хотел Съни ще ги посрещнем с отворени „лапи“.

Насладете се на лятото в хотел Съни, подходящ за домашни любимци

Лятната ваканция е точно зад ъгъла! Знаем, че вашият домашен любимец е част от семейството и е съвсем естествено да го включите в летните си планове. Насладете се на свободното си време и уникалните летни вибрации в нашия хотел, подходящ за домашни любимци.

Изберете следващата си дестинация и не пропускайте възможността да пътувате с вашия домашен любимец.

Услуги за домашни любимци в хотел Съни

Ние сме наясно, че оставянето на вашия домашен любимец под зоркото око на някой друг винаги ще бъде труден момент, особено когато пътувате за 1 нощувка или повече. Ние предлагаме определени услуги в стаята и извън тях, които ще накарат престоя им да се почувства като у дома си, вариращи от легло и купички за храна/вода, до спокойни зони, където можете да се разхождате с косматия си приятел. Струва си да се отбележи, че за вашия домашен любимец се прилага допълнителна такса от 15 лв на ден. Не забравяйте да се обадите и да проверите преди пристигането си, за да сте сигурни, че в стаята ви ще има всичко, което искате и имате нужда!

Политика на хотел Съни за прием на домашни любимци

Имаме определени ограничения в хотел Съни.
Моля, имайте предвид, че престоя на домашни любимци ще се приема при предварителна заявка, тъй като хотела има ограничение за домашен любимец на нощувка. Това може да стане бързо и удобно след резервация, като се свържете директно с хотела. Ето една идея какви правила могат да прилагат нашия хотел: максимално тегло 10 кг , максимален брой домашни любимци (едно на стая), разрешени са само определени видове домашни любимци. Домашните любимци не могат да бъдат оставяни сами в стаите, задължително използване на каишка за кучета в общите части, забранено в определени части на хотела, например ресторанта на закрито.